Украинский КВ портал
Новости Украинский УКВ портал
Среда, 24.04.2024, 17:28


Попробуйте наш тулбар
Меню сайта

Разделы новостей
Соревнования [1478]
Конференции [263]
Экспедиции [962]
Хит сезона [107]
IOTA [348]
QSL [159]
Бюллетени [762]
Дни активности [283]
Дипломы [422]
Техника [168]
Обновления ПО и аппаратуры [174]
WFF [512]
UFF [295]
Прогнозы [175]
Солнечная активность, прохождение на КВ
Новости сайта [322]
Другие новости [798]
URFF [60]

рассылка по почте

Главная » 2012 » Февраль » 6 » Ініціативна група оголошує про прийом заяв від бажаючих брати участь у роботі Громадської ради при НКРЗІ
Ініціативна група оголошує про прийом заяв від бажаючих брати участь у роботі Громадської ради при НКРЗІ
16:17
На засіданні ініціативної групи зі створення Громадської ради при НКРЗІ, яке відбулося 2 лютого, було обговорено критерії формування цього дорадчого органу та вирішено оголосити про прийом заяв від інститутів громадянського суспільства, що бажають брати участь у роботі Громадської ради.

Ініціативна група приймає заяви на участь у роботі Громадської ради при НКРЗІ до 16:00 п’ятниці, 17 лютого 2012 року, включно на адресу: 03110,
м. Київ, вул. Солом’янська, 3. Контактний телефон: (044) 569-71-03, mailto:press@nkrz.gov.ua .

Інформація про дату, час та місце проведення установчих зборів Громадської ради при НКРЗІ буде оприлюднена не пізніше ніж за 3 календарні дні до проведення установчих зборів.

Перелік критеріїв формування Громадської ради при НКРЗІ:
1. До складу Громадської ради при НКРЗІ можуть бути обрані представники громадських організацій, професійних спілок та їх об'єднань, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації, організацій з захисту прав споживачів та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі інститути громадянського суспільства), діяльність яких пов’язана зі сферою зв’язку та інформатизації.
2. Зазначені інститути громадянського суспільства на момент звернення до ініціативої групи повинні здійснювати свою діяльність не менше трьох років та мати можливість документально підтвердити результати своєї діяльності.
3. Склад Громадської ради формується із представників зазначених інститутів громадянського суспільства, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Громадської ради та внесені цими інститутами громадянського суспільства.
4. До складу Громадської ради може бути обрано не більше ніж одного представника від кожного інституту громадянського суспільства.
5. В складі ГР обов’язково повинні бути представлені представники інститутів громадянського суспільства, діяльність яких пов’язана зі сферою зв’язку, зі сферою інформатизації та зі сферою захисту прав споживачів.
6. До заяви на участь в роботі Громадської ради при НКРЗІ додаються:
• рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, засвідчене печаткою (у разі наявності);
• біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства та інформації про досвід та досягнення делегованого представника в галузі зв’язку, засвідчена печаткою (у разі наявності) та підписом керівника інституту громадянського суспільства;
• копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
• адреса, телефон, факс, електронна пошта, посилання на інтернет-сайт інституту громадянського суспільства, а також прізвище, ім’я та по-батькові контактної особи;
• інформація про практичні результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років, включаючи інформацію про кількість членів зазначеного інституту громадянського суспільства;
• коротке письмове обґрунтування представника інституту громадянського суспільства свого бажання взяти участь в роботі Громадської ради при НКРЗІ.
7. Після отримання заяви на участь в роботі Громадської ради при НКРЗІ ініціативна група може запросити представників інститутів громадянського суспільства, які виявили бажання прийняти участь в роботі Громадської ради, на зустріч.
Share/Bookmark
Категория: Другие новости | Просмотров: 837 | Добавил: UY0LL | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
2 UR5LF  
UT7UW (Вчера 16:52)
Мы (ЛРУ) тоже подаем докуметы.

Это вопрос или утвеждение. Если вопрос, то к кому?

3 UT7UW  
Если вопрос, то в конце предложения ставится вопросительный знак. Если утверждение, то точка или восклицательный знак. (учебник русского языка, 1 класс)

1 UT7UW  
Мы (ЛРУ) тоже подаем докуметы.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Логин:
Пароль:

Поиск по сайту
Добавить поисковый плагин в Firefox

Статистика
Украинский КВ портал
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Посетители сегодня:
UR7UD



При копировании материалов с этого сайта, обязательна АКТИВНАЯ ссылка на сайт HFDX.AT.UA и на первоисточник!
Copyright HFDX.AT.UA © 2024
Хостинг от uCoz