Украинский КВ портал
Новости Украинский УКВ портал
Пятница, 29.03.2024, 01:24


Попробуйте наш тулбар
Меню сайта

Разделы новостей
Соревнования [1478]
Конференции [263]
Экспедиции [962]
Хит сезона [107]
IOTA [348]
QSL [159]
Бюллетени [762]
Дни активности [283]
Дипломы [422]
Техника [168]
Обновления ПО и аппаратуры [174]
WFF [512]
UFF [295]
Прогнозы [175]
Солнечная активность, прохождение на КВ
Новости сайта [322]
Другие новости [797]
URFF [60]

рассылка по почте

Главная » 2014 » Август » 4 » Служба безпеки України
Служба безпеки України
19:55

Служба безпеки України викрила співробітника представництва Українського державного центру радіочастот у Краматорську, який, використовуючи спецапаратуру, незаконно моніторив радіоефір та передавав терористам дані про українські військові підрозділи.

«Громадянин України, мешканець Краматорська «К» збирав розвідувальну інформацію за завданням представника терористичної організації т.з. «ДНР» на прізвисько «Нос». Для цього він здійснював контроль радіочастот, на яких працюють українські військові», - йдеться в повідомленні.

Незаконно зібрані відомості про сили і засоби Збройних Сил України «К» передавав терористу «Носу» через мобільний зв'язок та мережу Інтернет. 


Share/Bookmark
Категория: Другие новости | Просмотров: 1554 | Добавил: ux2if | Рейтинг: 3.0/2
Всего комментариев: 2
1 us5we  
А радиолюбительство тут причем?

2 ux2if  
А радиолюбители, что не люди? Хотя иногда и бывают исключения...

Цього року радість від польового дня "запаскудили" колеги UR7D. На протязі всього часу змагань колектив UR7D , в складі якого працював наш одноклубник В.Гончарський, свідомо перешкоджали іншим учасникам змагань, працювати. Цих "товаришів" можна було впевнено приймати в смузі 200 кгц , діапазону 144 мгц . Шипіння передавача прослуховувалося на всьому діапазоні,рівень сигналу такий що забивав трансівер не кажучи про МШУ! При цьому робота велася ОДНОЧАСНО кількома операторами .В багатьох випадках одночасно можна було почути і SSB і CW. До речі , робота одночасно кількома сигналами на одному діапазоні є забороненою, але то не для UR7D. Ця команда працювала одночасно і телеграфом і телефоном , а ще гадили цілою зграєю гармонік по всьому діапазону 144 мгц. Невже жадоба перемоги , будь якою ціною, це той принцип яким керується команда UR7D? Невже зробленого зауваження ,а в телефонному режимі п.Баранова особисто просили впорядкувати сигнал UR7D, та повідомили про недопустимість такої роботи.
Мені невідомо , який сетап використовували ці " товариші", але працювати в змаганнях вони перешкоджали постійно і наполегливо. Приймати вдавалося лише в паузах між їх передачею. Було дуже неприємно чути розмову двох чехів , які ганьбили українську станцію UR7D, через те , що вони не можуть працювати. Я надіюся , що суддівська колегія дасть належну оцінку таким "контестМенам"...

UR5WD http://lkk.org.ua/index.php?page=news&id=571

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Логин:
Пароль:

Поиск по сайту
Добавить поисковый плагин в Firefox

Статистика
Украинский КВ портал
Онлайн всего: 17
Гостей: 17
Пользователей: 0
Посетители сегодня:



При копировании материалов с этого сайта, обязательна АКТИВНАЯ ссылка на сайт HFDX.AT.UA и на первоисточник!
Copyright HFDX.AT.UA © 2024
Хостинг от uCoz