Украинский КВ портал
Новости Украинский УКВ портал
Пятница, 29.03.2024, 01:17


Попробуйте наш тулбар
Меню сайта

Разделы новостей
Соревнования [1478]
Конференции [263]
Экспедиции [962]
Хит сезона [107]
IOTA [348]
QSL [159]
Бюллетени [762]
Дни активности [283]
Дипломы [422]
Техника [168]
Обновления ПО и аппаратуры [174]
WFF [512]
UFF [295]
Прогнозы [175]
Солнечная активность, прохождение на КВ
Новости сайта [322]
Другие новости [797]
URFF [60]

рассылка по почте

Главная » 2012 » Апрель » 25 » УДЦР визначено одним із координаторів СЕПТ з підготовки до Всесвітньої конференції радіозв’язку, що відбудеться у 2015 році
УДЦР визначено одним із координаторів СЕПТ з підготовки до Всесвітньої конференції радіозв’язку, що відбудеться у 2015 році
09:21

У м. Майнц (Німеччина) відбулось перше засідання Робочої групи СЕПТ з підготовки до Всесвітньої конференції радіозв’язку 2015 року (ВКР-15), на якому сформовано структуру цієї Робочої групи та призначені координатори СЕПТ з питань формування порядку денного ВКР-15.

Від Українського державного центру радіочастот у засіданні брав участь заступник начальника управління радіочастотних присвоєнь Дмитро Проценко.

Основними завданнями цієї групи є підготовка спільної позиції 48 європейських держав у зв’язку з проведенням Всесвітньої конференції радіозв'язку та Асамблеї радіозв'язку МСЕ, розробка загальноєвропейських пропозицій та обґрунтування позиції СЕПТ з питань порядку денного ВКР-15 і АР-15, а також розробка спільної позиції на засідання Сектору радіозв’язку МСЕ з підготовки до цих заходів.

Координатором СЕПТ з п.8 питань порядку денного ВКР-15 призначений  представник УДЦР Дмитро Проценко.

Для довідки
Європейська конференція адміністрацій пошти та телекомунікацій (СЕПТ) – це регіональна організація, яка створена адміністраціями зв’язку європейських держав з метою поглиблення взаємної співпраці в галузі зв’язку та сприяння створенню динамічного ринку європейського поштового і електронного зв’язку. СЕПТ створено у 1959 році. Україна є повноправним членом СЕПТ з 1995 року. На сьогоднішній день членами СЕПТ є 48 країн Європи.

Всесвітні конференції радіозв’язку (ВКР) МСЕ проводить кожні три-чотири роки. Основною задачею ВКР є перегляд Регламенту радіозв’язку – міжнародного договору, який на міжнародному рівні регулює використання радіочастотного спектру і супутникових орбіт. На сьогоднішній день Регламент радіозв’язку визначає використання частот у діапазоні від 9 кГц до 1000 ГГц і містить понад 1000 сторінок інформації з описом того, як повинен використовуватись спектр в усьому світі та якими є умови спільного використання радіочастотного ресурсу для близько 40 різних служб радіозв’язку.

Асамблеї радіозв’язку (АР) відповідають за формування структури, програми і затвердження досліджень МСЕ в сфері радіозв’язку. АР проводять кожні три-чотири роки.

Міжнародний союз електрозв’язку (МСЕ) – це спеціалізована установа ООН з інформаційно-комунікаційних технологій, яка регулює міжнародну діяльність щодо розвитку мереж і служб зв’язку, включно з регулюванням використання радіочастотного спектру, в масштабах усього світу. МСЕ створено в 1865 році. Сьогодні у цьому Союзі налічується 193 держави. Україна є членом МСЕ з 1947 року. УДЦР є повноправним членом Сектору радіозв’язку МСЕ з 2008 року.

 

Прес-центр Українського державного центру радіочастот


Share/Bookmark
Категория: Другие новости | Просмотров: 553 | Добавил: UY0LL | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Логин:
Пароль:

Поиск по сайту
Добавить поисковый плагин в Firefox

Статистика
Украинский КВ портал
Онлайн всего: 24
Гостей: 24
Пользователей: 0
Посетители сегодня:



При копировании материалов с этого сайта, обязательна АКТИВНАЯ ссылка на сайт HFDX.AT.UA и на первоисточник!
Copyright HFDX.AT.UA © 2024
Хостинг от uCoz