Украинский КВ портал
Новости Украинский УКВ портал
Пятница, 29.03.2024, 10:25


Попробуйте наш тулбар
Меню сайта

Разделы новостей
Соревнования [1478]
Конференции [263]
Экспедиции [962]
Хит сезона [107]
IOTA [348]
QSL [159]
Бюллетени [762]
Дни активности [283]
Дипломы [422]
Техника [168]
Обновления ПО и аппаратуры [174]
WFF [512]
UFF [295]
Прогнозы [175]
Солнечная активность, прохождение на КВ
Новости сайта [322]
Другие новости [797]
URFF [60]

рассылка по почте

Главная » 2016 » Декабрь » 30 » Клубу «Frogs Travelers Club» 2 роки
Клубу «Frogs Travelers Club» 2 роки
10:18

   Ось і добігає кінця ще один рік. А кінець року — це пора підбиття підсумків. Хотілося б озирнутись назад і зробити оцінку результатів діяльності нашого клубу мандрівників-радіоаматорів.
   Цього року наш клуб відважився взяти участь у кількох серйозних змаганнях на виїзді, а саме в «Black Sea Cup International», «CQ WPX SSB» та «Ukrainian DX Contest». Особлива подяка колезі Михайлу UR3PAX за надання свого дачного будиночка, котрий розташований у межах НПП "Прип’ять-Стохід" під нашу штаб-квартиру. Дуже комфортно приїздити на контести та в експедиції знаючи, що на вас чекає рибна юшка, теплий камін та шашлик. Також цього року ми приймали участь у Днях активності UFF, активувавши: позивним EN7P референції UTFF-1118 та UTFF-1117; позивним UR4PWL/P референції UTFF-1163 та UTFF-1164. Не забули ми і прийняти участь у Green Party 2016 з території URFF-0060. Ось так постаралися цього року пропагувати гасло "44". Що може бути важливіше за збереження нашої домівки - планети Земля.
   Також відбувалися чергові виїзди по місцях нашої мальовничої Волині. У нашому списку це і заповідники, урочища і заказники. Наші активісти мали змогу милуватись дикою природою, насолоджуватись тихими плесами озер та річок.
   Минув уже другий рік нашої активної діяльності на теренах Волині та зміни у свідомості людей все ще не відбулося. Здивовані погляди на наші рюкзаки, тверезі обличчя під час відпочинку, культурну мову, все ще переслідують нас. Можливо з часом люди звикнуть до усвідомлення того факту, що це є нормально мати своє хоббі, виїздити на природу лише для того, щоб насолодитись красою лісу, степу, річки. Та ще не зараз. У гонитві за виживання минають дні переважної більшості населення. Так, умови життя дуже жорстокі, проте кожен розставляє свої пріорітети самостійно. Сподіваємось, своїм прикладом ми покажемо, що крім матеріального у житті кожного з нас має бути присутнє і духовне начало.
   А в цілому рік був успішним. Активісти задоволені своєю діяльністю. Популярність клубу зростає. Дуже приємно під час проведення QSO чути милі відгуки та приєні побажання на адресу клубу. І, незважаючи на складну ситуацію з вхідною QSL-поштою, ми отримуємо по електронній пошті прохання про відправку картки, на які миттєво реагуємо та відправляємо людям картки через альтернативні шляхи. Також в серпні цього року ми почали видавати диплом за зв'язки з нами який вже відправлений у понад десять країн світу.
   Отож, хочеться привітати усіх активістів і наших прихильників з Новим роком та Різдвом. І побажати міцного здоров’я, здійснення мрій і наснаги до улюбленої справи!

   73! 44! Frogs Travelers Club


Share/Bookmark
Категория: Другие новости | Просмотров: 536 | Добавил: UT1PG | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход на сайт
Логин:
Пароль:

Поиск по сайту
Добавить поисковый плагин в Firefox

Статистика
Украинский КВ портал
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Посетители сегодня:
UR7UD



При копировании материалов с этого сайта, обязательна АКТИВНАЯ ссылка на сайт HFDX.AT.UA и на первоисточник!
Copyright HFDX.AT.UA © 2024
Хостинг от uCoz